Loading...
Otroški program2019-01-10T23:00:57+00:00

Rojstnodnevne zabave

Zabave so skrbno vodene s strani animatork, ki otroke zabavajo, nadzorujejo in jim pomagajo čimbolj aktivno in varno preživeti čas na zabavi. Za vas smo pripravili veliko izbiro paketov, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Ena športna urica bo namenjena nogometu, hokeju, različnim elementarnim igram, igram z žogo, malo bomo zaplesali, se na željo in glede na starost slavljencev (10 ali več) odpravili v fitnes. Druga urica pa bo namenjena različnim olimpijskim igram, kot so podiranje zlatnikov, premagovanje različnih poligonov, skakanje z vrečami. Na koncu pa si boste izdelali tudi olimpijsko medaljo. Skratka, čaka nas športna zabava !

Poznaš najbolj priljubljeno serijo ta hip? Si želiš malo bolj pobližje spoznati lunin
svet? Potem je ta rojstnodnevna zabava prav zate. skupaj z animatorkami se boste naučili nekaj španskih besed, igrali kviz kako dobro poznate luno, izdelali obesek, ki ga nosi luna okrog scojega vratu in zaplesali ob ritmu španske glasbe.

Poznaš najbolj priljubljeno serijo ta hip? Si želiš malo bolj pobližje spoznati lunin
svet? Potem je ta rojstnodnevna zabava prav zate. skupaj z animatorkami se boste naučili nekaj španskih besed, igrali kviz kako dobro poznate luno, izdelali obesek, ki ga nosi luna okrog scojega vratu in zaplesali ob ritmu španske glasbe.

Otroci bodo skupaj z animatorjem ustvarjali zanimiv in zabavne projekte, kot so izdelava lovilcev sanj, risanje z nogami, izdelava zapestnic, izdelovanje naprstnih lutk, izdelava iz DAS MASE. Na koncu pa bodo še nekaj časa posvetili zabavnim športnim igram.

Otroke bo leteča preproga popeljala okoli sveta. Peljala jih bo na Kitajsko, kjer se bodo naučili zapisati svoje ime s kitajskimi črkami. Obiskali bodo Afriko, kjer bodo zaplesali v ritmu bobnov. V Avstraliji bodo spoznali in izdelali boomerang, si poslikali obraz kot aborigini. Obiskali bodo tudi Italijo, kjer se bodo pogostili s pizzo. Katere države bodo še obiskali in kaj bodo tam počeli pa naj ostane še skrivnost. Leteča preproga obljublja, da slavljencu in povabljencem obilo zabave in znanja…

Vitezi si izdelajo ščite, princeske kronce, poslikamo si obraz in se zabavamo ob igrah in plesu.

Kdo ne pozna malih, rumenih, navihanih bitij, ki radi izvajajo vragolije in obožujejo banane. Seveda, to so Minioni. Otrokom bomo pričarali pravo Minionsko zabavo, kjer se bodo preizkušali v različnih vragolijah, ki jim bodo prinesle sladko presenečenje. Otrokom bomo poslikali obraz z rumeno barvo, izdelali kape, zaplesali in se veliko smejali.

Cena  paketa velja do 10 otrok.

Doplačilo za vsakega dodatnega otroka 5,00 €

Doplačilo za dodatnega animatorja ( obvezen nad 10 otrok ) 25,00 €

Termini praznovanja so:

Petek: 16:00
Sobota: 10:00, 13:00, 16:00
Nedelja: 10:00, 13:00, 16:00

Športne urice za najmlajše

Otroci si želite športno- plesne zabave? Potem se prikjučite našim animatorjem na športnih uricah. Popeljali vas bodo v svet različnih elementanih, štafetnih iger, premagovali boste različno težavne ovire na poligonih. To pa ne bo vse, saj bomo del športnih uric razdelili. Deklice, ki se boste želele zavrteti ob ritmu glasbe se boste priključile otroški zumbi. Fantje pa se boste v tem času preizkusili v nogometu in drugih igrah (hokej, rokomet …).

NOVO NOVO NOVO
v naši ponudbi

Ne spreglejte novih paketov rojstnodnevnih zabav v našem centru. Rezervirajte si svoj termin. Več na: 
OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO
close-link
NOVI PAKETI