Loading...
Otroški program2018-10-12T08:43:14+00:00

Otroci so naše bogastvo

V Mega Centru Prošport se zavedamo, kakšen dar nam predstavljajo otroci in kako pomembni so nam. zato imamo poleg ponudbe za “odrasle” tudi ponudbo dejavnosti za otroke.

Športne urice za najmlajše

Otroci si želite športno- plesne zabave? Potem se prikjučite našim animatorjem na športnih uricah. Popeljali vas bodo v svet različnih elementanih, štafetnih iger, premagovali boste različno težavne ovire na poligonih. To pa ne bo vse, saj bomo del športnih uric razdelili. Deklice, ki se boste želele zavrteti ob ritmu glasbe se boste priključile otroški zumbi. Fantje pa se boste v tem času preizkusili v nogometu in drugih igrah (hokej, rokomet …).

Rojstnodnevne zabave

Zabave so skrbno vodene s strani animatork, ki otroke zabavajo, nadzorujejo in jim pomagajo čimbolj aktivno in varno preživeti čas na zabavi. Za vas smo pripravili:

Športno zabavo (tri živahne in razgibane ure v telovadnici športnega centra…igre z žogo, družabne igre, zaviti in spretnostni poligoni, ovire, štafetne igre, majhni in zanimivi rekviziti…)

V ponudbi imamo osnovni program za rojstnodnevno zabavo, ki traja tri ure in vključuje animacijo in rezervacijo športne dvorane ter uporabo vseh rekvizitov. Poleg osnovnega programa imamo v ponudbi tudi program Prošportek, ki poleg triurne animacije vključuje tudi sokove in pico.

Petek: 10:00, 13:00, 16:00
Sobota: 10:00, 13:00, 16:00
Nedelja: 10:00, 13:00, 16:00